Някои да знае от къде мога да си купя маховик и каква му е горе долу цената. Колата е Алфа 146 JTD.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на маховик от къде?
Collapse
X
-
Re: Покупка на маховик от къде?
Първоначално публикувано от rtfmНякои да знае от къде мога да си купя маховик и каква му е горе долу цената. Колата е Алфа 146 JTD.
Ако не може да го познаеш го вземи и сравнявай когато купуваш
п.с. А защо си търсиш маховикsigpic
-
Абе разбрахме се ама незнам.
Ми да разбрахме се ама на всякъде по магазините като взема нещо за TD не става. А за JTD става. Понеже и сменявах сегментите че имах 2 счупени по размера на буталата излезе че е JTD та дадох 240лв за сегменти вместо 60лвта незнам а по номер наистина излиза TD та незнам. Много странно някои казват че е нещо междинно между TD и JTD ама може да ме ебават и такова нещо да не съшествува.
P.S.
Италиянеца не продава части по двигатела.
P.P.S.
Търся си защото ми сменяваха ангренажния ремък и не ми го бяха напаснали добре по маркировките и един зъб беше прескочен. И двигатела не работеше като хората и връщаше по малко назад(незнам какво значи така ми оясниха) и срещаше зъбите на маховика с бендикса и така ми съсипа вече 5 бендикса и от това срещане са му наранени зъбите и вече разваля бендикс за около седмица. И ми излиза скъпо само да си сменям бендикси и ще трябва да го сменям.
Ама за нов ми казаха 1200 лв така че ще търся втора ръка.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Бе то на маховика не му ли се сеня само венеца? Щото при повечето коли е така! Набивал съм такъв, че си спомням че трябваше да го нагряваме за да влезе и като изстине после стяга на маховика.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Нямам колега, аз съм от Белене, по-добре питай колегите от София и по специално Bobo и Hf hpe, последния се среща по-често в Ланча форума, мисля че това са хората които могат да ти помогнат!
А колко струва нов венец - не знам. Виж в темата с адресите и телефоните за части и сервизи.
Успех!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
най простото е да обърнеш венеца
сваляш маховика и венеца се избива с подходящ чук
при поставянето се нагрява, като на безопасно е на котлон или газова горелка, в никакъв случай на оксижен, за да не се разкали
след което се набива наново
ако не можеш да се справиш свали маховика и пиши едно ЛС на бобо
п.п. ако си наистина турбо дизел, търси си също от типо, темпра и т.н.
Comment
Comment